Decofor

Decofor je kompletan, ukrasni ogradni sustav, razvijen za brzo i profesionalno postavljanje.

Izgled

Decofor je profesionalna ograda modernog dizajna. Paneli su čvrsti, a ipak krajnje elegantni i dekorativni. Paneli, stupovi i vrata su savršeno usklađeni.

Dugotrajnost

Najmodernija Betafence zaštitna tehnologija, jamči visoku trajnost finalnog proizvoda. Nakon pocinčavanja, nanos i se premaz ljepila, koji savršeno povezuje žicu i završni sloj poliestera od minimalno 100 mikrona.

Kompletan sustav

Decofor sustav čine pane li različitih visina, odgovarajući stupovi, jednokrilna i dvokrilna vrata, te pribor za postavljanje. Svi elementi su unificiranog dizajna.

Paneli

Ogradni paneli su elektrozavarena mreža, širine 2015mm i dostupni su u 4 visine.
Otvor oka je 200 x 65mm. Žice su jako čvrste: horizontalne duple žice su promjera 8mm, a vertikalna žica je promjera 6mm.

Stupovi

Stupovi su četvrtaste zavarene cijevi, profila: 60x60x1,50mm.
S namjerom da izgledaju što atraktivnije, stupovi mogu uključivati metalnu kapu s kuglom, odnosno PVC kapu u obliku piramide.

Sistem učvršćivanja

Učvršćivanje panela za stupove, vrši se metalnim prstenom (pocinčanim i plastificiranim), te sigurnosnim vijkom koji je izrađen od nehrđajućeg čelika. Matica vijka M8 ima samotkidajuću glavu, pa je nakon zatezanja otežano ponovno odvijanje.

Panel se može pričvrstiti i plastičnim držačima u kombinaciji sa sigurnosnim vijcima M6 izrađenim od nehrđajućeg čelika.

Vrata

Jednokrilna i dvokrilna viseća vrata s okvirom od pravokutnih cijevi 60x40mm na koji je zavaren Decofor panel.
Prilagođeni nosivi stupovi su izrađeni od četvrtastih cijevi i imaju metalnu kapu. Isporučuju se s umetcima za učvršćivanje ogradnih panela sa suprotne strane. Prilagodljive šarke omogućavaju krilima vrata da se otvore do 180°.

Za učvršćivanje na zid, dostupne su specijalne šarke. Sustav zaključavanja, uključuje prorez za zaključavanje, kompletnu bravu s cilindrom i ručkom. Dvokrilna vrata uključuju donji zasun, koji omogućava sigurno uporište u centralnu podnu ploču.

Proces zaštite

Paneli, stupovi i vrata se prvo pocinčavaju.
Minimalni sloj cinka je: 40gr/m2 (paneli), 135gr/m2 (stupovi), 350 gr/m2 (vrata).
Za savršeno spajanje nanosi se sloj ljepila, a nakon toga završni sloj poliestera od minimalno 100 mikrona (paneli i vrata) i 60 mikrona (stupovi).

Boje

Decofor je dostupan u standardnim bojama: crna RAL 9005, bijela RAL 9010 i zelena RAL 6005. Ostale boje isporučuju se na zahtjev.

Tehničke karakteristike

Crna RAL 9005: na skladištu
*bijela RAL 9010: na skladištu, ostali tipovi na zahtjev
*zelena RAL 6005: na skladištu, ostali tipovi na zahtjev