Zašto izabrati BETAFENCE

U zadnjih nekoliko mjeseci uočili smo na tržištu veći broj poduzeća koja u svrhu promocije svojih proizvoda koriste naše ime (Betafence) ili nazive naših proizvoda (Bekasport, Securifor, Nylofor...itd).

Dakako, ovi proizvodi tek izgledom podsjećaju na originale, ali prava kvaliteta i dugotrajnost otkrivaju se ubrzo nakon postavljanja. Tako da nove škole, igrališta, skladišta i sl. preko noći postaju ruglo. Koliko god cijena ovakvih ograda bila niska, one su u pravilu uvijek PREPLAĆENE i predstavljaju opasnost za korisnike a dodatni trošak za investitore.

NE PLAĆAJTE DUPLO - NE DOZVOLITE DA VAS VARAJU!

Za svaku ogradu koju vam nude, zatražite potvrdu autentičnosti, garanciju kvalitete, izjavu o sukladnosti, tehničku specifikaciju s jasnim detaljima itd. Kao kupac ili investitor na to imate pravo. Ukoliko na svom objektu želite original Betafence ogradu, obratite nam se i uputiti ćemo vas na najbližeg ovlaštenog Betafence partnera.

KVALITETA JE ZA NAS NA PRVOM MJESTU

Zahvaljujući financijskoj snazi grupe, globalnom prisustvu i tehnološkom znanju, Betafence je u mogućnosti osigurati neprekidnu internu kontrolu kvalitete u svim fazama proizvodnog procesa.

ISO 9001 certifikat (izdan za sve Betafence tvornice) jamči našim kupcima najvišu kvalitetu isporučenih ogradnih sustava.