Zenturo

Cjelokupni ogradni sustav sačinjen od panela i posebnih stupova za ogradne zidove te odgovarajućih vrata.

Vrt je mjesto u kojemu možete potpuno uživati u odmoru. Mjesto gdje možete obnoviti svoju energiju i biti inspirirani, a napose tu se može cijela obitelj opustiti.

Naravno, željeli biste ograditi svoju oazu što diskretnije. Ne samo da si osigurate privatnost i sigurnost nego i na način koji će izražavati Vašu osobnost i poseban stil.

Zenturo je nov, jedinstven i originalan koncept. To je cjelokupni ogradni sustav sačinjen od panela i posebnih stupova za ogradne zidove te odgovarajućih vrata. Zenturo kolekcija ima suvremeni izgled i jednostavno se montira, tako se uklapa u najnovije trendove i daje osobnost svakom prostoru.

Koristite Zenturo kao stilsku ogradu ili kreativni ukras Vašim projektima. Jednostavno sagradite prirodni zid gdje god poželite. Novi dizajn s Zenturo Super panelima i s manjim dimenzijama mreže je odlično rješenje koje omogućava da popunite ogradni zid tresetom, lišćem, kamenom, panjevima, itd.

Zenturo sustav stupova, posebno izgrađen za ogradne zidove se jednostavno montira i podiže. Nova Zenturo viseća vrata su završni detalj svakoj ogradi.

Budite inspirirani s mnogim mogućnostima koje nudi Zenturo sustav, neke od njih možete pronaći i u ovoj brošurici. Zenturo je jednostavan način na koji možete imati originalnu ogradu.

Tehnički podaci

3 veličine mreža: 100 x 100 / 100 x 50 / 50 x 50 mm

Zavarena okrugla žica

Žica je pocinčana i plastificirana

Promjer žica:

- okomito: 4.15 mm
- vodoravno: 5.00 mm

Otvor oka 100 x 100 / 100 x 50 / 50 x 50 mm

Duplo izmjenične vodoravne žice

Širina panela: 2005 mm

Boja

zelena RAL 6005, metalik antracit BF7016M